Servicii Oferite de Zen Web

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu tot ce aveți nevoie în materie de online.

Image Description
Image Description
01.

Site de Prezentare

Un astfel de site este imaginea firmei dvs iar noi va oferim toate uneltele necesare pentru a realiza un astfel de proiect. Te vom ajuta sa cumperi un domeniu, gazduire, imprementam un design unic si responsive, garantam incarcarea rapida a site-ului, securizare, si o interfata user-friendly atat pentru utlilizator cat si pentru administrator.

Image Description
02.

Creare Magazin Online

Magazinul tau online va fi construit fara cusur, cu un design simplu si inovativ ce va inspira audienta spre a cumpara. Un shop online dificil de utilizat, incet si cu o structura intortocheata (!!! ) va face clientii sa plece fara a genera conversii. Adoram provocarile asa ca suntem pregatiti sa implementam orice tip de Magazin Online si sa integram multiple functionalitati cum ar fie: metoda de plata online, tva, inventar, variatii de produce, modele de preturi dar si posibiltatea de tracking a comenzii. Trebuie doar sa ne spui comunici ideea ta si noi o vom pune in aplicare.

SVG Illustration
03.

Optimizare SEO

Oferim Serviciul de Optimizare SEO al site-ului dvs folosind tool-uri premium. Vom realiza un audit seo, iar dupa o analiza completa vom realiza un plan ce trebuie implementat pentru cele mai bune rezultate in Google. Strategiile SEO recomandate de noi chiar functioneaza. Se recomanda un Plan SEO de minim 6 luni pentru a ajunge in Top 10 pe Google si a genera conversii. (poti pune aici un colaj cu toate toolurile folosites).

SVG Illustration
04.

Securizare Site

Este extrem de important ca un site se fie foarte securizat. Atacurile cibernetice sunt extrem de numeroase, iar hackerii se folosesc de toate metodele pentru a sustrage date si ataca orice vulnerabilitate. Daca site-ul tau este deja afectat vom efectua o deviruarea, iar ulterior vom repara orice eroare. Utilizam cele mai noi tehnologii pentru a bloca toate atacurile ulterioare. Va puteti aza pe pe noi pentru solutii custom si complete de secruizare website.

SVG Illustration
05.

Redesign Site

Daca site-ul vechi vă da bătăi de cap si nu mai funcționează la cea mai inaltă capacitate, sau pur si simplu daca doriti sa ii oferiti o noua interfata, va putem fi de folos. Pachetul nostru de redisgn website contine o multime de facilitati. Pe langa designul modern si complet functional veti beneficia si de Optimizari Seo care sa va permita o evolutie frumoasa.

SVG Illustration
04.

Mentenanta si Support

ntervenim extrem de repede in rezolvarea oricarei probleme, efectuam backup zilnic, restaurare rapida in cazul atacurilor cibernetice, dar si actualizare constanta a website-ului.

SVG Illustration

Etapele Dezvoltarii unui Website

Procesul creări unui website este unul bine stabilit de la început. Oferim soluții custom și un design unic bazat pe cerințele clientului. Sunem foarte flexibili și incurajam o colaborare transparenta. Asta ne face pregătiți pentru a lucra atât pe proiecte simple dar și complexe.

 • 1.

  Planificare & Design - În timpul acestei etape vom stabili (și înțelege) care sunt ideile. Planificam în detaliu structura website lui care este importanta din foarte multe puncte de vedere, iar urma unui schimb de idei vom ajunge la designul final (partea vizuala).

 • 2.

  Dezvoltare - A doua etapa este cea în care implementam elementele grafice și toate funcționalitate dorite. Veți primi un link de test în care sa vizualizați stadiul produsului și sa cereți eventuale modificări minore ale designului.

 • 3.

  Completarea informațiilor - Aceasta este partea în care vor fi introduse informațiile site-lui: titluri, descrieri, se vor adaugă produsele (pentru magazine online)

 • 4.

  Testare și Lansare - Înainte de a lansa website-ul sunt atent analizate toate funcționalitale pentru a îndepărta orice posibile probleme și a intra cu dreptul în lumea digitala. Site-ul va fi optimizat pentru a funcționa rapid, la cele mai înalte standarde de calitate. Oferim training gratuit și personalizat.

Image Description

Ce spun clienții noștrii

Review
Image Description

Revolutionizing the way your team works!

Image Description